Zeleninová pánev s červenou čočkou – energie přímo z Orientu

Ingredience pro 4 osoby:

[table id=6 /]

Příprava:

Papriky a rajčata zbavíme zrníček. Zeleninu a cibuli pokrájíme na kostičky. Následně uvaříme čočku „na skus“.

Vše osmahneme na olivovém oleji a přidáme petržel, česnek, sůl a pepř. Když je zelenina hotova, odebereme jí z pánve. Na pánev nalijeme bílé víno, krátce povaříme, přidáme vývar a necháme povařit. Přilejeme smetanu a vaříme dokud omáčka lehce nezhoustne.

Do omáčky nasypeme zeleninu a sezam. Dochutíme sójovou omáčkou.

Servírujeme posypané pažitkou.

Dobrou chuť!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *