VITAMÍNY A STOPOVÉ PRVKY Z LAVITY DORAZÍ DO NAŠICH BUNĚK

LaVita byla mnohokrát zkoumána a testována. Od uvedení na trh v roce 1999 byla LaVita znovu a znovu testována a vědecky zkoumána. A bylo jedno, jakou metodou se to dělo, na konci vždy vyšly skvělé výsledky, které vědce a experty přesvědčily.

Doteď nejobsáhlejší vědecká studie byla provedena pod vedením profesora Wilhelma Mosgöllera z Vídeňské lékařské univerzity a profesora  Clause Musse, prezidenta  i-gap (Mezinárodní společnost pro preventivní medicínu – Internationale Gesellschaft für angewandte Präventionsmedizin e.V.). Zabývala se biodostupností LaVity a dospěla k působivým výsledkům. Studie byla publikována na podzim 2015 v mezinárodním vědeckém časopise Neuroendocrinology letters.

DIE VITAMINE UND SPURENELEMENTE IN LAVITA KOMMEN IN DEN ZELLEN AN

LaVitavielfach untersucht und getestet.Seit der Markteinfhrung im Jahre 1999 wurde LaVita immer wieder getestet und wissenschaftlich untersucht. Egal mit welcher Methode LaVita auf den Prfstand gestellt wurdeam Ende zeigten sich immer wieder herausragende Ergebnisse, die Wissenschaftler und Experten berzeugten.

Die bislang umfangreichste Studie wurde geleitet von Prof. Wilhelm Mosgller, Universitt Wien, und Prof. Claus Muss, Prsident der i-gap (Internationale Gesellschaft fr angewandte Prventionsmedizin e.V.). Sie beschftigte sich mit der Bioverfgbarkeit von LaVitamit beeindruckenden Ergebnissen. Die Studie wurde im Herbst 2015 im internationalen Wissenschaftsjournal Neuroendocrinology letters verffentlicht.

Studie a zkoumání LaVity

Biodostupnost vědecky potvrzena

Tato mezinárodní studie přesvědčivě ukázala: vitamíny a stopové prvky z LaVity jsou naším tělem skvěle přijímány a jsou organismu  k dispozici tam, kde je potřeba – v našich buňkách.

BE-T-A analýza (zkoumání přirozenosti potravin)

Vysoká kvalita a hustota obsažených látek byla potvrzena při zkoumání LaVity metodou BE-T-A (Bio-Electronic Terrain Analysis), která se zabývá valencí a přirozeností potravin pro lidský organismus.

Antioxidační kapacita LaVity

Vědci z Vědeckého centra Weihenstephan Technické univerzity Mnichov potvrdili, že LaVita má pozoruhodnou antioxidační kapacitu.

LaVitaStudien und Untersuchungen

Bioverfgbarkeit wissenschaftlich besttigt

Diese international verffentlichte Studie zeigt eindrucksvoll: Die Vitamine und Spurenelemente in LaVita werden vom Krper hervorragend aufgenommen und fr den Wirkortdie Zellenverfgbar gemacht.

BEV-Analyse (Lebensmittel-Qualittsuntersuchung)

Die hohe Qualitt und Stoffdichte von LaVita wurde in einer Produktuntersuchung ber die Lebendigkeit und die Wertigkeit mittels Bio-Elektronische Terrain-Analyse nach Vincent besttigt.

Antioxidative Kapazitt (Produktuntersuchung)

Wissenschaftler des Wissenschaftszentrums Weihenstephan der Technischen Universitt Mnchen haben besttigt: LaVita besitzt eine beachtliche antioxidative Kapazitt.

j

Chcete si objednat online?

V ČR poslání od dvou lahví zdarma a dodání v průběhu 1-3 pracovních dnů. Na Slovensko posíláme bez poštovného také od dvou lahví a dodání je zpravidla za 2-4 pracovní dny.

u

Máte nějaké otázky nebo si chcete objednat po telefonu?

+420 386 322 222

Zastihnete nás:
pondělí-čtvrtek 9-17 hodin
pátek 9-12 hodin