LaVita je nyní veganská

Víc jak jedna náhrada za kobylí mléko: inulin, fenykl zahradní a fenyklová šťáva doplnily náš produktový koncept.

Stále více lidí se stravuje zcela bez využití živočišných produktů. I my jsme byli v posledních měsících a letech stále častěji dotazováni, zda budeme nabízet výrobek i pro vegany. Mezi dotazujícími bylo i mnoho našich věrných zákazníků, kteří v průběhu času přešli na veganskou stravu.

A tak naši odborníci dlouhodobě řešili otázku, jak by měla být LaVita složena, abychom ji mohli nabídnout i veganům, aniž bychom přitom museli změnit naši filozofii a celkový koncept produktu. Po dlouhém zkoumání a intenzivním testování ve výrobě se nám podařilo udělat LaVitu bez kobylího mléka, čímž se stala kompletně veganskou. A to bez škrtů v celistvém konceptu našeho produktu. Od teď se o to starají nové zeleninové složky, konkrétně prebiotická vláknina inulin z čekanky, fenykl zahradní a fenyklová šťáva.

Zakladatel firmy Gerd Truntschka je také spokojený: „Námaha a úsilí se vyplatily. Byl to dlouhý proces, který ale nakonec vedl k tomu, že LaVita je teď nejen veganská, ale podle mého názoru ještě komplexnější než dříve.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *